BELANGRIJK: “Ongeregistreerde Applicaties” zijn die applicaties die niet tevoorschijn komen in het. Toevoegen/Verwijderen van Programma’s in het Controle
24 pages

54 KB – 24 Pages

PAGE – 1 ============
Laplink® PCmover® Professional Handleiding Klantenservice/Technische Ondersteuning: Web: http://www.laplink.com/ nld/ contact E – mail: CustomerService@laplink.com Tel (USA): +1 (425) 952 – 6001 Fax (USA): +1 (425) 952 – 6002 Tel (UK): +44 (0) 870 – 2410 – 983 Fax (UK): +44 (0) 870 – 2410 – 984 Laplink Software, Inc. 600 108th Ave. NE, S uite 610 Bellevue, WA 98004 U.S.A. Copyright / Handelsmerk Kennisgeving © Copyright 2017 Laplink Software, Inc. Alle rechten gereserveerd. Laplink, het Laplink logo, Connect Your World, en PCmover zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Laplink Software, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Andere handelsmerken, productnamen, bedrijfsnamen en MN – PCMPRO – EN – 11 (REV. 2017 – 05 – 09)

PAGE – 2 ============
2 Laplink PCmover Professional is de snelle en gemakkelijke manier om over te zetten van de ene PC naar van de oude PC naar de nieuwe PC. PCmover Professional kan uw PC overzetten PC via een n etwerk, Laplink USB kabel of een Laplink Ethernet kabel. Als uw computer meerdere gebruikers heeft, dan geeft PCmover u de optie om enkele of alle gebruikers over te zetten. De beveiligingsinformatie over eigendom van dossiers en toegangscontrole wordt voo r elke gebruiker bewaard gebleven. Woordenlijst Oude PC / Bron PC: Nieuwe PC/Bestemmings – PC: is de PC waar de applicaties, dossiers en instellingen naar overgezet worden. Transfer: Het kopiëringsproces van al uw geselecteerde applicaties, dossiers en instellingen van uw s) Systeemvereisten voor elke PC: CPU: Intel® of vergelijkbaar Pentium® of hogere processor. RAM: Hetzelfde als het minimumvereiste voor het besturingssysteem. Beschikbare harde schijfruimte: 200 MB. Windows 10/8.1/8/7/Vista PCmover ondersteunt geen volledige server restauraties, zoals gevonden op Windows Server 2003 en Server 2008. Het wordt uitgevoerd op deze besturingssystemen en kan gebruikt worden voor het restaureren van accounts en applicaties. Hoewel, het zal niet goed de syst eem services en instellingen restaureren, zoals de Domein Naam Service of Licentie van de Terminal. Het besturingssysteem op de nieuwe PC moet hetzelfde of nieuwer zijn dan het besturingssysteem op de oude PC.

PAGE – 3 ============
3 Alle Belangrijke Updates van Windows m oeten toegepast zijn op de NIEUWE PC . Om Windows Update te openen: Windows 10 en Enter. Klik Check voor Update. Windows 8 : Druk op de Windows toets + X . In het menu dat naar voren ko mt, klik Controle Paneel . Dan, klik op Systeem en Beveiliging en klik op Windows Update . In het linker venster, klik op Check voor updates en kies om alle Belangrijke Updates te installeren. Windows 7 en Windows Vista : Klik op de Start knop, klik op Alle P , en klik dan op Windows Update . In het linker venster, klik op Check voor updates en kies om alle Belangrijke Updates te installeren. Plug de Laplink USB kabel of de Laplink Ethernet kabel nog niet in. Doe dit pas als het gevraagd wordt in de handleiding. BELANGRIJK: Als u PCmover Professional koopt, dan koopt u een licentie die u limiteert om de contents van een (1) oude PC naar een (1) nieuwe PC over te zetten. Voor complete details, refereer aan de Eindgebruiker Licentie Overeenkomst (EULA ). Om meerdere licenties te kopen, ga naar http://www.laplink.com of neem contact op met onze verkoopafdeling op +1 – 425 – 952 – 6001. Om PCmover van een gedownload dossier te installeren, volg deze stappen op elke PC: 1. Dubbelklik op het PCmover EXE dossier in de map waar het dossier opgeslagen was. Volg de aanwijzingen op het scherm. Het is mogelijk dat u de Gebruikersaccount Controle dialoog te zien krijgt. In dat geval, klik op Ja , die de PCmover installatie begint. 2. Herhaal deze instructies op de tweede PC. Om PCmover te installeren vanaf een CD, volg dan deze stappen voor elke PC: 1. Stop de CD in de CD – ROM drive. 2. In het dialoogvenster wat verschijnt, klik op Run Welko m.exe , waardoor de PCmover installatie begint. Volg de aanwijzingen op het scherm. Het is ook mogelijk dat u de Gebruikersaccount Controle dialoog te zien krijgt. In dat geval, klik op Ja om de installatie van PCmover te beginnen. Als de AutoPlay dialoog en de PCmover installatie niet begonnen is, gebruik dan Windows (Dossier) Explorer om de inhoud van de CD te laten zien. Blader door (of zoek naar) het pcmover_en.exe file, dossier en dubbelklik op het dossier om met de installatie te beginnen. Volg de aa nwijzingen op het scherm. 3. Herhaal deze stappen op de tweede PC.

PAGE – 4 ============
4 Pre – PCmover gestart wordt. PCmover Installatie : PCmover Beheerder niveau Rechten : Op sommige besturingssystemen hebt u Beheerder niveau rechten nodig om een transfer uit te mogen voeren. Harde Schijf Ruimte (Old PC vs. Nieuwe PC) : De harde schij(f)(ven) op de nieuwe computer heeft net zoveel ruimte or meer dan die op de oude computer. Windows Versies (Oud vs. Nieuw) : De nieuwe PC heeft dezelfde Windows versie of een nieuwere Windows versie dan die op de oude PC geïnstalleerd is. Internet Explorer Versies (Oud vs. Nieuw) : De nieuwe PC moet dezelfde of een nieuwere versie van Internet Explorer hebben als die op de oude PC geïnstalleerd is. voorkomen, over te zetten. Voorbeeld: Stel dat Microsoft Word zowel op de oude PC als op de nieuwe PC staat. U moet niet proberen om de Microsoft Word applicatie over te zetten, hoewel het prima is om de Word documenten over te zetten. BELANGRIJK: Proefversies van applicaties moe ten altijd verwijderd worden van de nieuwe PC voordat een volledige versie van dezelfde applicatie overgezet mag worden van de oude PC. : Bedrijfs – verbonden en ingelogd zijn op het domein voordat de transfer plaatsvindt. Computer Cleanup : Laplink beveelt aan dat u ScanDisk of een andere vergelijkbare schijfcontrole utiliteit runt, alsmede een antivirus en anti spyware software op de oude en de nieuwe computer voordat u begint met de transfer. PC Energie Instellingen/Opties : Schermbeveiligingen, hibernatie protocollen en energiebesparende opties op beide computers moeten UIT staan (dit betekent dat alle ze volledig uit transfer en mogen niet in schermbeveiliging of slaap/hibernatie modus gaan. Een laptop PC moet ingeplugd zijn op het elektriciteit netwerk, in plaats van op de accu te werken, omdat het transferproces langer duurt dan de accu opgeladen blijft.

PAGE – 5 ============
5 : Met gebruik van Windows uit die automatisch runnen, omdat zij storen tijdens een PCmover transfer. systeem tools af, zoals virusscanners, spyware scanners, firewall software, en bureau blad verkiezen om ze niet over te zetten omdat ze hoogstwaarschijnlijk niet goed overgezet kunnen worden. Transfer Informatie Tijdsduur : De transfer kan een hele poos duren, afhankelijk van verschillende factoren: de grootte van de harde schij(f)(ven) die u overzet, de hoeveelheid data die er opstaat, hun niveau van fragmentatie, het aantal en de afmeting van de applicaties en andere dossiers en mappen die u overze t, en andere factoren. Updates voor Applicaties : Sommige oudere applicaties kunnen mogelijk niet goed werken na de transfer zonder een update, vooral als het besturingssysteem op de nieuwe PC meer recent is dan die op de oude. Als dit het geval is bij u, check dan bij de fabrikant van de applicatie voor een update. BELANGRIJK: Sommige applicaties met een kopieer – beschermingsproces, oftewel het Digitale Rechten Management kunnen mogelijk niet goed werken na de transfer. Dit is inclusief muziek – deelprogr worden op de nieuwe PC, waarschijnlijk een Reparatie die kan gebeuren via het Windows Controle Paneel, en mogelijk via herinstallatie. Bepaalde ander applicaties, zoals Mi crosoft Office, moeten mogelijk ook gereactiveerd worden.

PAGE – 6 ============
6 Oude PC en Nieuwe PC: Bevestig het Serienummer en Sluit aan – en afgemaakt worden alvorens met de PCmover transfer te beginnen. 1 . Welkom bij PCmover Als PCmover nog niet runt, start PCmover dan op uw Oude PC . Aantekening: Als u een Windows Beveiligingsalarm (Gebruikersaccount Controle dialoog) ziet, kies uw PC.

PAGE – 8 ============
8 Als u daar bent, vul dan het emailadres in wat u opgegeven hebt toen u het product gekocht heeft. Als u uw wachtwoord vergeten bent, vul dan uw emailadres in en klik op de Wachtwoord Vergeten link. CD: Beve stigd op de CD hoes. gebruik van de Internetverbinding van uw nieuwe computer. Als u verbonden bent met het Internet maar u kunt niet voorbij het Valideer S erienummer scherm komen, zet dan eerst alle beveiligingssoftware uit, zoals virus scannen, spyware scannen, en firewalls, en probeer het nog een keer. Als dat niet werkt, klik dan op Valideer met Gebruik van een Andere PC . Er verschijnt een scherm met uw Network Naam en Sessiecode. U hebt die Netwerk Naam en sessiecode nodig, samen met het Serienummer van uw PCmover om de Validatiecode te verkrijgen, die gebruikt wordt in plaats van uw serienummer om het product te activeren. Op een andere PC met Interne taansluiting, ga naar: http://www.laplink.com/validation Kies PCmover , en volg de instructies op die pagina. Als er geen Internetverbinding beschikbaar is op geen enkele PC, bel dan naar ons Klantenserviceteam op +1 – 425 – 952 – 6001.

PAGE – 9 ============
9 Ga naar uw Nieuwe PC en volg de vorige stappen 1 en 2 op uw Nieuwe PC . Als u het scherm ziet op uw Nieuwe PC , ga dan naar stap 4. Aantekening: Klik niet beveelt aan om wifi of een bedraad netwerk te gebruiken als het beschikbaar is. Wifi of Bedraad Netwerk : Zowel uw oude als uw nieuwe PC moet aan hetzel fde Wifi of Draadloos Netwerk verbonden worden. In dat geval zijn uw computers al verbonden. Klik op

PAGE – 10 ============
10 Volgende op zowel uw Oude als uw Nieuwe PCs op de Run PCmover op Allebei de PC schermen. Laplink Ethernet Kabel of Laplink USB Kabel : Plug de Laplink K abel in het toepasselijke Ethernet of USB – portaal op zowel uw Oude als Nieuwe PC. Klik op Volgende op zowel uw Oude als uw Nieuwe PCs op de Run PCmover op Allebei de PC schermen. Aantekening: Als de Nieuwe Hardware Ontdekt Wizard getoond wordt als u de USB kabel 5. Oude PC: Vind Andere PC Uw Oude PC en Nieuwe Vind Andere PC scherm op uw Oude PC .

PAGE – 11 ============
11 Oude PC . U ziet mogelijk een dialoog met de naam van uw Nieuwe PC . In dat geval, kies de PC en klik zijn, dan is de setup op de Oude PC compleet. Ga naar de Nieuwe PC en ga door naar de volgende sectie om de setup van de transfer af te maken. Nieuwe PC: Set Up Transfer 1. Vind Andere PC Op de Nieuwe PC , klik op Analyseer PC . Als de analyse compleet is, besluit wat u naar de Nieuwe PC wilt overzetten:

54 KB – 24 Pages